Herken je dit?

 • Je wilt graag afvallen
 • of juist aankomen
 • Je bent bekend met het jojo-effect: je behaalt wel gewenst resultaat, maar kunt het niet behouden
 • Je wilt jouw inzet in de sportschool nu eens omzetten in optimaal resultaat behalen
 • Je start altijd vol motivatie maar raakt dit (te) snel weer kwijt
 • Je hebt last van eetbuien en/of emotie-eten
 • Je weet wel wat je moet doen, maar het lukt je maar niet om het ook daadwerkelijk te doen
 • Het frustreert je dat je niet het lichaam hebt dat je eigenlijk voor ogen hebt (terwijl je er wel tijd en energie in stopt)
 • Je mist fysieke fitheid die je in staat zou stellen om meer uit je leven te halen

Wat zou er gebeuren als je nog 1, 5 of 10 jaar zo doorgaat?

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je op een gewicht bent waar je je fijn bij voelt
 • Je na misschien wel jaren van jojo-en eindelijk langdurig resultaat behaald
 • Je weet op welke wijze voeding kan bijdragen aan het door jouw gewenste resultaat
 • Je ontdekt hoe jij optimaal je kostbare tijd kunt besteden in de sportschool
 • Je door de bomen het bos weer kan zien op het gebied van voeding in training. Jij weet wat je wel en niet moet geloven.
 • Je ontdekt op welke wijze jij ervoor kunt zorgen dat je lichaam optimaal hersteld zodat jij iedere dag fit de dag door kan
 • Je ontdekt op welke wijze jij je mindset zo ontzettend krachtig kunt maken dat het niet anders kan dan dat je bijzonder resultaat behaald
 • Je iedere dag vol energie en zelfvertrouwen je dag tegemoet gaat

Wees eens brutaal eerlijk naar jezelf:
als je op dezelfde wijze verder gaat als je nu doet,
ben jij dan over een jaar meer, of minder fit?

13975310_1754597031462727_1532675745376753424_o

Chantal is hoofdcoach binnen Nederland-Fit en zij wéét hoe het is om van een inactieve, ongezonde levensstijl te transformeren naar een levensstijl waarin zij zich fit en gelukkig voelt.

Chantal: ”Ik weet hoe het is om grote persoonlijke veranderingen door te maken. Ik weet wat er bij komt kijken, hoe moeilijk of zwaar het soms kan worden. Ik weet hoeveel kritiek je te verwerken kan krijgen, van mensen die je liever niet zien veranderen of van mensen die jaloers kunnen worden van de resultaten die jij wel bereikt, maar zij niet. Maar bovenal weet ik wat het waard is om te doen waar JIJ gelukkig van wordt. Ik weet hoe het is om keihard te werken naar je doelen, en hoe het voelt om deze te bereiken. En dat is om even kort samen te vatten: GEWELDIG.
De kracht die je voelt als je je doel werkelijkheid ziet worden, na maanden- of zelfs jarenlang keihard werken, dag in, dag uit is geweldig. Als je dat gevoel hebt ervaren, weet je dat er veel mogelijk is. Dan weet je dat er meer is dan wat de gemiddelde persoon om je heen uit zichzelf haalt.

Met mijn persoonlijke ervaring, mijn passie om anderen te helpen excelleren in hun persoonlijke doelen en met mijn diploma als Gewichtsconsulent en Life Coach op zak  wil ik ook jóú helpen bij de transformatie naar een (nog) fit(ter) leven.

All-in online Fysiek FIT coaching

Behaal het fysiek wat jij voor ogen hebt

Bij All-in online coaching – Fysiek FIT nemen wij jouw huidige situatie en jouw gewenste situatie als uitgangspunt. Samen kijken we naar doelen en dromen van jou als individu. Waar droom je van? Hoe ziet jouw ideale fysiek er uit? Hoe zou het zijn om tevreden te zijn met je eigen lichaam?

Jij hebt zelf de keuze om te bepalen op welke wijze de begeleiding van voeding en training verloopt. Zo kun je geheel op maat gemaakte voedingsschema’s ontvangen wanneer je dit wenst. Je kunt ook zelf je eigen voeding leren samenstellen, zodat je iedere dag eindeloos kunt variëren. Training richt zich in de kern op krachttraining. Wanneer krachttraining niet wenselijk of mogelijk is voor jou, ontvang je algemeen bewegingsadvies afgestemd op jou als individu. Het is aan jou hoe we te werk gaan.

Je hebt meerdere 1-op-1 Skype sessies om het proces richting jouw fysieke doel(en) te versterken. Iedere sessie is gericht op persoonlijke groei van jou als persoon. Gedurende het coaching traject zal je absoluut je kennis vergroten en meer ervaring opdoen op het gebied van mindset, voeding, training en herstel. Je kunt altijd bespreken waar je tegen aanloopt, waarna we samen tot oplossingen kunnen komen. Jouw alle handvatten en begeleiding bieden welke nodig is om jouw droomlichaam te bereiken, dat is ons doel.

Het All-in online coaching traject – Fysiek FIT is hét traject om jouw fysieke doelen (eindelijk) te gaan bereiken én vol te houden. We richten ons om die reden op gezondheid, lange termijn en een krachtige mindset. Blijvend resultaat vraagt om gedragsverandering. Gedragsverandering vraagt om aandacht, tijd en energie.  Het All-in online coaching traject is om die reden voor minimaal 3 maanden. Na deze periode kun je per maand verlengen.

All-in online Fysiek FIT coaching
Prijs op aanvraag
 • Geheel op maat gemaakt voedingsplan (of leer zelf je eigen voeding samenstellen!)
 • Geheel op maat gemaakt trainingsplan
 • 1-op-1 coachgesprek via Skype (om de week)
 • Aandacht voor jouw energiebalans
 • Mindset coaching voor maximaal resultaat
 • Startdocumenten met essentiële basiskennis over voeding en training;
 • Onbeperkt vragen stellen via e-mail
 • Continu monitoring van jouw progressie richting je doel
 • Directe aanpassing in voeding/training wanneer nodig/wenselijk
Ja, ik wil optimaal fysiek resultaat behalen!
Waarom kiezen voor Nederland-Fit
* Alle coaching mogelijkheden worden uniek afgestemd op jou;
* Zeer persoonlijk;
* 100% commitment om jou optimaal te coachen;
* Erkend gewichtsconsulent en personal trainer;
* Jarenlange ervaring met voeding en training;
* Bijzondere aandacht voor de kracht van je mindset;
* Coaching vanuit de positieve psychologie;
* Onbeperkt contact via e-mail;
* 1-op-1 Skype sessies;
* Onbeperkte aanpassing in voeding en/of training wanneer nodig/wenselijk.
logo-nederland-fit2

Bij Nederland Fit werken we niet met mensen die het voornemen hebben om resultaat te behalen. Wij werken met mensen die de keuze maken om resultaat te behalen. Ben jij bereid om keihard te werken, om 100% commitment te tonen en om niet op te geven voordat je je doel hebt bereikt? Dan zien wij uit naar een bericht van jou!

Ervaringen van zij die jou voor gingen:

Je kunt per direct starten, mits het online coachingsprogramma niet vol zit. Stuur een mail naar info@nederland-fit.nl of vul hier het intakeformulier in. Binnen 24 uur krijg je een reactie.

Voordelen van online coaching zijn onder andere:

 • Plaatsonafhankelijk contact hebben met jouw persoonlijke coach;
 • Geen reistijd en -kosten naar je coach, maar simpel en snel contact via internet;
 • Meer flexibiliteit en lagere kosten. Onbeperkt zelf contact opnemen met jouw persoonlijke coach op een tijdstip wanneer het jou uitkomt, in plaats van altijd vooraf gepland fysieke bijeenkomsten met een vast tarief.

Een belangrijke voorwaarde voor coaching in het algemeen is dat je een open en eerlijke houding hebt tegenover jouw coach. Alleen op deze wijze kan jouw coach optimaal bijdragen aan jouw persoonlijke groei, op welk vlak dan ook. Deze voorwaarde is extra van kracht in het geval van online coaching, gezien er geen fysieke bijeenkomsten plaatsvinden, maar enkel online contactmomenten. Informatie ‘achterhouden’ welke van belang kan zijn voor jouw proces is niet aan te raden wanneer je kiest voor een coaching traject. Natuurlijk hoef je niet alles te delen met jouw coach, het gaat enkel om de zaken die van belang zijn voor jouw proces en waar je iets mee wilt doen.

Wanneer je kiest voor het online coachingsprogramma, zal Chantal van der Meij jouw persoonlijke coach worden. Met haar heb je contact over je voeding, training, herstel en mindset en jouw progressie hierin. Je hebt dus altijd een vaste coach waar je contact mee hebt.

De prijs is tot stand gekomen door de combinatie van zeer persoonlijke coaching met alle onderdelen die tot het programma behoren en de opleidingen en het kennisniveau van de coach.

Nee, je zit niet vast aan een abonnement. Het online coachingsprogramma start met een minimum van drie maanden. Vervolgens kun je per maand verlengen.

Als je nog vragen hebt of twijfelt of dit programma iets voor jou is, dan kun je hier een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Via Skype of telefoon gaan we samen in gesprek om jouw vragen te beantwoorden.

Wil jij deelnemen aan ons exclusieve all-in online coachingsprogramma?

Vraag dan hier jouw gratis intakegesprek aan en we gaan zo snel mogelijk aan de slag!

(Let op: beperkt plek)

Heb je nog vragen of wil jij weten of dit programma iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.